Допис
Діліться своїми знаннями.
Як керувати доступом до DApp на SUI Wallet без функції відкликання?
Я використовував гаманець SUI, і я помітив, що немає можливості відкликати доступ до DApps, як у ланцюжках EVM. Як я можу заборонити DApps мати вічний доступ до мого гаманця, якщо на розширенні Chrome немає чіткої системи відкликання?
- Sui
Відповіді
2В даний час гаманець SUI не має системи відкликання, як ланцюги EVM. На даний момент DApps не зберігають вічного доступу, як вас може турбувати. Здається, немає ніяких ризиків того, що DApps матимуть постійний доступ без вашої постійної згоди.
Схоже, що DApps не працюють з моделлю безперервного доступу на гаманці SUI, якщо щоразу не надається спеціальна згода. Отже, немає необхідності в традиційній функції «відкликати доступ».
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUIBigSneh+1396
- ... SUISuiLover+1333
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+847
- ... SUItheking+742
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05