Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

cod.
cod25
Apr 16, 2025
Обговорення

Чи можу я обміняти ETH на SUI в тестовій мережі?

Гей, люди! Я намагаюся знайти платформу, де я можу обміняти ETH на SUI у тест-мережі SUI. Хтось знає, чи доступна така функція наразі, чи є якийсь спосіб вирішення цього сценарію?

• Sui
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
zulvix.
Apr 21 2025, 08:48

Ви можете обміняти ETH на SUI у тест-мережі SUI за допомогою Sui Bridge, який дозволяє безперебійно здійснювати перекази між Ethereum та Sui. Крім того, такі платформи, як SimpleSwap та Suiswap, також підтримують біржі ETH на SUI.

Міст Суї

• Міст Sui дозволяє безпечно та ефективно передавати ETH в тестову мережу SUI.

• Ви можете отримати доступ до мосту за адресою Sui Bridge, де ви можете підключити свій гаманець та ініціювати своп.

Швейцарський

• Suiswap - це ще одна платформа, яка полегшує обмін токенами на блокчейні SUI.

• Ви можете відвідати Suiswap, щоб вивчити варіанти обміну ETH на SUI.

Простий вап

• SimpleSwap пропонує простий спосіб конвертувати ETH в SUI без необхідності реєстрації.

• Перевірте SimpleSwap, щоб отримати зручний досвід обміну.

Додаткові поради

• Переконайтеся, що ваш гаманець сумісний і має достатньо коштів для збору за газ.
  • Завжди перевіряйте адреси гаманців, щоб уникнути помилок під час процесу обміну.
1
Коментарі
.
yhant3.
Apr 17 2025, 11:56

На жаль, на даний момент ця опція недоступна.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

268Пости384Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородТравень
Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше