Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

Ramirez.
Jun 26, 2025
Обговорення

Чому я не можу знайти гаманець SUI на пристроях або веб-сайті?

Я намагався знайти свій гаманець SUI, але я не можу знайти його ні на одному зі своїх пристроїв, ні на головній веб-сторінці SUI. Чи змінилося щось у гаманці, про що я не знаю? Чи є якісь останні оновлення чи ребрендинг, про які я повинен знати?

• Sui
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
Bolke .
Jun 26 2025, 17:17

Гаманець SUI був перейменований на гаманець Slush. Ось чому ви, можливо, не зможете знайти його під старою назвою.

0
Коментарі
.
24p30p.
24p30p1880
Jul 9 2025, 06:02

Якщо ви не можете знайти свій гаманець Sui на своїх пристроях або на офіційному веб-сайті Sui, не хвилюйтеся - серйозних змін у роботі гаманців Sui не відбулося, але було кілька оновлень та нових імен, які можуть викликати плутанину. Оригінальне розширення браузера Sui Walletтепер перейменовано на"Sui Wallet by Mysten"**, і воно може відображатися по-різному у вашому списку розширень або магазині додатків залежно від вашого браузера. Якщо ви використовували гаманець через браузер, переконайтеся, що ваше розширення все ще встановлено та ввімкнено, або перевірте, чи було воно видалено під час оновлення браузера. Крім того, переконайтеся, що ви шукаєте правильну піктограму або назву програми - деякі користувачі плутають його з іншими гаманцями, такими як Surf Wallet, Ethos Wallet або Martian, які також підтримують мережу Sui, але є окремими інструментами.

Якщо ви створили резервну копію фрази відновлення (початкова фраза), ви можете легко імпортувати свій гаманець у поточну версіюSui Walletвід Mysten або навіть у сумісні сторонні гаманці. Щоб бути в безпеці, завжди перевіряйте, що розширення або додаток є офіційною версією з https://sui.io або безпосередньо з веб-магазину Chrome.

Ви можете отримати останнє посилання для завантаження та інформацію про гаманець з офіційних документів тут: https://docs.sui.io/wallets/sui-wallet. Якщо ваш гаманець був створений за допомогоюzkLogin, пам'ятайте, що він не матиме початкової фрази, і вам потрібно буде знову увійти за допомогою того ж методу Web2 (наприклад, Google або Discord).

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

610Пости1335Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень