Допис
Діліться своїми знаннями.
Як я можу зняти ставку SUI від валідатора після стейкінгу?
Привіт усім! Отже, я щойно зробив ставку 20 SUI на основну мережу за допомогою валідатора під назвою «кран», щоб отримати тестову мережу SUI, але я трохи застряг тут. Хтось може сказати мені, як я можу його скасувати? Я перевірив скрізь, включаючи посилання на змішувач та suivision, і я не можу знайти жодної кнопки чи варіанту зробити це. Чи є певний час, коли мені потрібно почекати чи щось таке? Будь-яка допомога була б вдячна, дякую!
- Sui
Відповіді
3Коли ви ставите SUI, токени блокуються до кінця поточної епохи, яка зазвичай триває близько 24 годин. За цей час ви не зможете скасувати ставки або перемістити свій SUI.
Після закінчення епохи опція неставки автоматично з'явиться у вашому гаманці SUI у розділі «Стейкінг». Звідти ви можете продовжити копітку SUI від валідатора (наприклад, валідатора «кран»).
Тож просто зачекайте, поки епоха закінчиться, і тоді ви зможете без проблем зняти ставки.
Після закінчення поточної епохи у вашому гаманці з'явиться кнопка «Unstake». Просто стежте за увагою.
SUI, який ви зробили, блокується до наступної епохи, яка зазвичай триває близько 24 годин. Як тільки епоха закінчиться, ви побачите у своєму гаманці опцію скасувати свій SUI.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- 0xduckmove... SUI+88
1
- harry phan... SUI+61
2
- MiniBob... SUI+57
3
- ... SUIHaGiang+56
- ... SUIRogue+47
- ... SUIRogueRig+44
- ... SUIPeera Admin+25
- ... SUIVens.sui+20
- ... SUIMarlKey+20