Допис
Діліться своїми знаннями.
Не можу прив'язати SuiPlay NFT до моєї адреси Sui. Будь-яке оновлення?
Гей, люди! Я попередньо замовив консоль SuiPlay у вересні. Я помітив, що все, що мені зараз вдається зробити, це увійти за допомогою своєї електронної пошти та побачити NFT. Я заплатив за допомогою мережі EVM і не використовував гаманець Sui для покупки, тому мені цікаво, коли можна буде прив'язати цей NFT до моєї адреси Sui або отримати доступ до гаманця, створеного для мене?
- Security Protocols
Відповіді
3На даний момент немає прямого способу отримати доступ до початкової фрази для цього гаманця або перенести його на іншу платформу, і немає передбачуваного часу, коли ви зможете отримати доступ до цього гаманця або керувати ним безпосередньо.
NFT вже знаходиться в гаманці Sui, який був автоматично створений для вас, коли ви використовували свою електронну пошту. Ви не можете прив'язати його до іншого гаманця.
Хоча ви заплатили за допомогою мережі EVM і не налаштували гаманець Sui вручну, гаманець був створений для вас у фоновому режимі за допомогою вашої електронної пошти Playtron, і саме там живе NFT.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- 0xduckmove... SUI+88
1
- harry phan... SUI+61
2
- MiniBob... SUI+57
3
- ... SUIHaGiang+56
- ... SUIRogue+47
- ... SUIRogueRig+44
- ... SUIPeera Admin+25
- ... SUIVens.sui+20
- ... SUIMarlKey+20