Допис
Діліться своїми знаннями.
Як отримати доступ до Sui Wallet на новому пристрої без парольної фрази?
Нещодавно я зареєструвався на Sui Wallet за допомогою свого облікового запису Google, але у мене немає парольної фрази. Тепер я хочу отримати доступ до свого гаманця з іншого пристрою. Чи може хтось порадити мені, як увійти в мій гаманець на новому пристрої?
- Sui
Відповіді
2Ви можете легко отримати доступ до свого гаманця Sui на іншому пристрої, завантаживши додаток Sui Wallet на новий пристрій. Потім просто увійдіть, використовуючи той самий обліковий запис Google, який ви спочатку використовували для реєстрації. Оскільки для входу zk не потрібна парольова фраза, вхід за допомогою Google відновить ваш старий гаманець.
Так, це правильно. Просто завантажте додаток Sui Wallet на свій новий пристрій і увійдіть за допомогою того самого облікового запису Google, який ви використовували раніше. Ваш гаманець повинен з'явитися без парольної фрази.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUIBigSneh+1339
- ... SUISuiLover+1273
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+849
- ... SUIMeaning.Sui+675
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05