Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

yhant3.
Mar 16, 2025
Обговорення

Як я можу отримати доступ до свого гаманця, зробленого за допомогою Google, у новому браузері?

Отже, я спочатку зареєструвався і створив свій гаманець за допомогою Google, і тепер у мене виникають проблеми з доступом до своєї секретної фрази. Я хочу відкрити свій гаманець в іншому браузері, але, здається, не можу знайти спосіб зробити це без парольної фрази. Як я повинен діяти?

• Sui
1
1
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

1
Ramirez.
Mar 16 2025, 19:20

Оскільки ви створили свій гаманець за допомогою Google, ви спочатку не використовували парольну фразу. Для входу в гаманець потрібно використовувати свій обліковий запис Google. Крім того, якщо ви хочете використовувати свій гаманець на іншій платформі або браузері, можливо, вам доведеться знайти варіант його імпорту або перевірити, чи пропонує служба якісь варіанти відновлення, надані Google.

1
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

268Пости383Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородТравень
Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше