Допис
Діліться своїми знаннями.
Чому я не можу відправити USDC з гаманця Sui на адреси ETH?
Я намагаюся надіслати USDC зі свого гаманця Sui на кілька відомих адрес Ethereum USDC, але додаток продовжує говорити, що адреса неправильна. Як я можу обійти цю проблему?
- Sui
- Architecture
Відповіді
3Якщо ви просто намагаєтеся надіслати його через додаток гаманець, це не спрацює. Вам потрібно буде з'єднати USDC з правильним блокчейном.
Ви можете використовувати такий міст: https://portalbridge.com/, щоб перемістити USDC від SUI до ETH.
Гаманець Sui підтримує надсилання лише на інші адреси Sui. Якщо ви хочете перевести свій USDC на Ethereum або інші мережі, вам потрібно буде скористатися послугою мосту.
Щоб здійснити перенесення вашого USDC з мережі Sui на Ethereum, ви повинні використовувати міст, який підтримує міжланцюгові транзакції між цими мережами.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUISuiLover+1333
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIPaul+1030
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+847
- ... SUIAshford+770
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05