Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

yhant3.
May 25, 2025
Обговорення

Усунення неполадок підключення Nano X з гаманцем SUI

Я намагаюся використовувати свій Ledger Nano X з гаманцем SUI, але отримую помилку, яка говорить, що використовується неправильний пристрій Ledger. Я перевірив у Ledger, і вони згадали, що це відома проблема з додатком SUI. Я спробував видалити та перевстановити додаток, але це не усунуло проблему. Я також розглядаю інші варіанти гаманця, такі як Suiet. Який гаманець найкраще використовувати з SUI, а який надійніший з Ledger?

• Sui
0
3
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

3
MiniBob.
May 27 2025, 16:48

Ну... Спробуйте наступ incorrect Ledger deviceну помилку:

1. Встановіть додаток Sui на свій Ledger через Ledger Live.
  2. Увімкніть дані контракту в налаштуваннях Ledger Sui.
  3. Використовуйте Google Chrome і переконайтеся, що USB працює (відключається/повторно підключіть).
  4. Оновіть прошивку Ledger.
4
Коментарі
.
cod.
cod44
May 26 2025, 05:27

Гаманець Sui наразі має проблеми з Ledger, але гаманець Suiet чудово працює з Ledger. Ви повинні розглянути можливість спробувати гаманець Suiet, якщо SUI все ще доставляє вам проблеми.

0
Коментарі
.
LargeCappWithTwo.
May 26 2025, 13:15

Привіт, спробуйте видалити та перевстановити додаток гаманець, а потім знову підключіть Ledger. Суй - офіційний гаманець. І переконайтеся, що ви користуєтеся останньою версією.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

609Пости1291Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень