Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

Elvin CLONE .
Jan 15, 2025
Обговорення

Чи існує Java SDK для роботи з Sui?

Привіт, люди, я просто занурююся в екосистему Sui і дуже сподіваюся знайти Java SDK, який допоможе мені розпочати роботу. Я не бачу офіційного, тому мені цікаво, чи можуть бути якісь варіанти, керовані спільнотою, які могли б підтримати мої зусилля з розвитку. Я натрапив на згадки про щось під назвою «sui4j» - хтось тут користувався ним або має поради щодо використання Java з Sui?

• SDKs and Developer Tools
1
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
LargeCappWithTwo.
Jan 16 2025, 08:48

На даний момент офіційного Java SDK для Sui немає. Однак існує SDK, керований спільнотою, відомий як «sui4j». Майте на увазі, що він може бути застарілим, тому будьте обережні. Ви можете переглянути його сховище для отримання додаткової інформації. Крім того, слідкуйте за офіційними каналами Sui щодо будь-яких оновлень про Java SDK у майбутньому.

2
Найкраща відповідь
Коментарі
.
andreweth..
Jan 16 2025, 04:06

Якщо ви вивчаєте варіанти спільноти, як-от sui4j, переконайтеся, що ви переглянете будь-яку документацію чи форуми спільноти на наявність оновлень або проблем від інших розробників, які могли її використовувати. Цей SDK може мати деякі обмеження, оскільки він не підтримується офіційною командою Sui, тому ретельне тестування буде необхідним.

1
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

610Пости1335Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень