Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

hohm.
Apr 20, 2025
Обговорення

Чому моя транзакція CETUS до USDT (Eth) застрягла через міст Sui?

Я використовував міст Sui для перетворення CETUS в USDT в мережу Ethereum, але він застряг 19 годин. CETUS зник з мого гаманця, і USDT ще не з'являється. Я раніше користувався мостом без проблем і підтвердив, що мої адреси правильні. Що я повинен зробити, щоб це вирішити?

• Sui
1
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
zulvix.
Apr 21 2025, 08:46

Якщо ваша транзакція застрягла, спочатку перевірте статус транзакції на блокчейн-провіднику, щоб перевірити, чи була вона підтверджена. Якщо це залишається непідтвердженим, зверніться за допомогою до служби підтримки Sui Bridge, оскільки вони можуть допомогти вирішити проблему або надати оновлення щодо транзакції.

Перевірте статус транзакції

• Використовуйте блокчейн-провідник (наприклад, Etherscan), щоб перевірити стан вашої транзакції.

• Введіть свій ідентифікатор транзакції (txid), щоб перевірити, чи підтверджено він чи все ще очікує.

Перевірте адреси гаманця

• Двічі перевірте правильність адрес гаманця, які ви використовували як для CETUS, так і для USDT.

• Переконайтеся, що ви шукаєте правильну мережу (Ethereum) для USDT.

Зв'яжіться зі службою підтримки

• Зверніться до підтримки мосту Суй за допомогою.

• Надайте їм дані про транзакції, включаючи txid та відповідні адреси.

Зачекайте підтвердження

• Іноді транзакції можуть зайняти більше часу, ніж очікувалося через перевантаження мережі.

• Якщо транзакція все ще очікує, це може в кінцевому підсумку підтвердити, тому терпіння є ключовим.

Перевірте плату за газ

• Переконайтеся, що у вашому гаманці достатньо комісій за газ, щоб завершити транзакцію.

• Якщо комісії за газ були недостатніми, транзакція може не оброблятися належним чином.

Досліджуйте форуми спільноти

• Шукайте подібні питання на форумах або дискусіях спільноти, пов'язаних із Sui Bridge.
  • Інші користувачі, можливо, зіткнулися з тією ж проблемою і могли запропонувати рішення або ідеї.
1
Коментарі
.
McMMoKing.
Apr 21 2025, 18:56

По-перше, переконайтеся, що перевірте статус транзакції безпосередньо на інтерфейсі мосту за адресою https://bridge.sui.io/. Якщо він неповний, може бути можливість відновити його. Якщо транзакція не відображається там і показує транзакції «0», їй може знадобитися більше часу. Іноді затримки мережі можуть викликати повільну обробку. Якщо вищезазначені кроки не спрацюють, і змін все ще немає, можливо, доведеться спробувати ще раз, залишивши деякий час між ними, і якщо проблема не зникне, подумайте про те, щоб звернутися за допомогою до підтримки платформи мосту.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

269Пости386Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородТравень
Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше