Допис
Діліться своїми знаннями.
Чи безпечно ставити SUI з Mysten Labs як валідатором?
Гей, я розглядаю можливість зробити рідну стейкінг мого SUI для Mysten Labs як валідатора. Мені цікаво, чи є шанс, що я можу втратити гроші таким чином, а також, чи використовуються ці кошти суворо для цілей безпеки, а не для ліквідності в протоколі? Чи було б безпечніше просто тримати його в холодному гаманці?
- Sui
Відповіді
2Стейкінг вашого SUI у Mysten Labs, як правило, вважається безпечним, тим більше, що вони є основним учасником блокчейну Sui та керують одними з найнадійніших валідаторів у мережі, таких як Mysten 1 та Mysten 2. Ці валідатори мають сильні записи безперебійної роботи та відіграють невід'ємну роль у захисті протоколу.
Основні ризики пов'язані з неправильною поведінкою валідатора (наприклад, простої або скорочення), але поки що Mysten Labs має чистий досвід у цій галузі.
Якщо ви вивчаєте інші варіанти або хочете порівняти показники ефективності, такі як час безперебійної роботи та комісійні, ви можете переглянути дані в режимі реального часу про валідатори Sui тут: https://suiscan.xyz/mainnet/validators
Сподіваюся, це допоможе чітко відповісти на ваше запитання!
Безпечно ставити свій SUI з Mysten Labs як валідатором. Стейкові кошти використовуються строго для цілей безпеки за призначенням, а не для ліквідності. Ви можете бути впевнені, що стейкінг функціонує так, як слід, без додаткового ризику, пов'язаного з пулами ліквідності. Зберігання SUI в холодному гаманці також є безпечним варіантом, якщо ви турбуєтесь про ризики, але ви не заробите винагороди за стейкінг.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUIBigSneh+1396
- ... SUISuiLover+1333
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+847
- ... SUItheking+742
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05