Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

BlueEyedCrypto.
Jun 14, 2025
Обговорення

Чи можу я відновити свій гаманець Sui без резервної фрази?

Я випадково втратив доступ до свого гаманця Sui, оскільки не зберігав фразу відновлення або ключ. Я знаю, що гаманець Suite пропонує інструмент відновлення для таких ситуацій, але чи існує подібний інструмент для гаманців Sui? Крім того, я помітив, що дані гаманця з часом автоматично видаляються. Як вирішити ці проблеми?

• Security Protocols
1
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
1 Luca.
Jun 15 2025, 00:56

Щодо проблеми автоматичного видалення даних вашого гаманця, поточна версія гаманця Sui може мати деякі помилки. Рекомендується використовувати останню версію та часто перевіряти наявність оновлень, щоб усунути ці збої.

1
Коментарі
.
Aliabee.
Jun 15 2025, 00:14

Вибачте, але немає можливості відновити гаманець Sui без фрази відновлення або приватного ключа. На даний момент для цього типу гаманця немає програмного забезпечення для відновлення. Хоча гаманець Suite має інструмент відновлення для отримання втрачених даних за допомогою журналів, ця функція відсутня в гаманцях Sui. Важливо зберегти резервну копію фрази відновлення, щоб уникнути таких проблем у майбутньому.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

610Пости1335Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень