Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

DRAMA.
Mar 31, 2025
Обговорення

Чому я отримую помилку при переказі коштів між гаманцями?

Я намагався перевести кошти зі свого вторинного гаманця на основний гаманець, але постійно стикаюся з помилкою: «не вдалося підписати транзакцію кворумом валідаторів, оскільки один або кілька його об'єктів зарезервовані для іншої транзакції». Що саме це означає, і як я можу це вирішити?

• Sui
1
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
Xavier.eth.
Mar 31 2025, 22:23

Повідомлення про помилку, з яким ви стикаєтесь, вказує на те, що ваш гаманець заблоковано об'єкти. Це означає, що об'єкт, з яким ви намагаєтеся здійснити транзакцію, наразі заблокований іншою транзакцією. Вам доведеться почекати до кінця поточної епохи, перш ніж ви зможете знову здійснити транзакції.

1
Найкраща відповідь
Коментарі
.
Bolke .
Mar 31 2025, 18:32

Очікування кінця епохи має бути рішенням. Епоха в цьому контексті - це тривалість 24 години. Однак вам не потрібно чекати цілих 24 годин з моменту помилки. Вам потрібно лише почекати, поки почнеться наступна епоха, яка може бути навіть за хвилину, залежно від того, коли ви перевіряєте.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

609Пости1288Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень