Допис
Діліться своїми знаннями.
Чому гаманець SUI не має функції відкликання DApp?
Я використовував SUI Wallet і помітив, що немає розділу для скасування DApps, що здається незвичним, оскільки я чув, що деякі взаємодії не вимагають скасування. Хтось може пояснити, чому це так і як це працює? Крім того, я створив стратегію усереднення доларових витрат (DCA), і мені цікаво, як це скасувати, якщо вона щоразу працює у фоновому режимі без мого дозволу.
- Sui
Відповіді
4На Sui кожна транзакція вимагає вашого явного схвалення. Це означає, що DApps не можуть діяти від вашого імені без підтвердження кожної дії, тому після цього не потрібно відкликати дозволи. Замість цього ви можете просто відключити DApps від розділу «Додатки» в гаманці, якщо більше не хочете взаємодіяти з ними.
Що стосується стратегій DCA, вони не запускаються автоматично у фоновому режимі. Кожна угода повинна бути схвалена вами індивідуально, гарантуючи, що ви завжди контролюєте свої кошти.
Ви не можете скасувати налаштування DCA, як у деяких інших гаманцях, але ви можете відключитися від DApps. У SUI Wallet ви можете побачити, до яких DApps ви зараз підключені, і відключити їх у розділі додатків гаманця.
Гаманець SUI не має системи відкликання, оскільки DApps не можуть щоразу здійснювати транзакції без вашого схвалення. Це означає, що відкликання не є необхідним. Коли ви налаштовуєте щось на зразок DCA, це потребуватиме вашого схвалення для кожної транзакції, принаймні під час роботи в SUI Wallet.
Відсутність системи відкликання може здатися тривожною, особливо якщо взаємодієте з ненадійними DApps, але будьте впевнені, у вас є контроль над транзакціями. Ви можете відключити DApps, з якими ви більше не збираєтеся взаємодіяти.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- 0xduckmove... SUI+88
1
- harry phan... SUI+61
2
- MiniBob... SUI+57
3
- ... SUIHaGiang+56
- ... SUIRogue+47
- ... SUIRogueRig+44
- ... SUIPeera Admin+25
- ... SUIVens.sui+20
- ... SUIMarlKey+20