Допис
Діліться своїми знаннями.
Як перевірити, що транзакція SUI була відправлена на потрібну адресу?
Я щойно почав використовувати Sui і випадково надіслав SUI на випадкову адресу, скопіювавши та вставивши адресу неправильно. Я не впевнений, чи він пішов у правильне місце. Як я можу перевірити, чи надіслав я свій SUI на правильну адресу?
- Sui
- Architecture
- SDKs and Developer Tools
Відповіді
3Хей, дуже легко перевірити, чи був ваш SUI відправлений на потрібну адресу. Якщо ви надсилали з гаманця (наприклад, Sui Wallet тощо), має бути вкладка «Історія транзакцій» або «Активність». Знайдіть останню транзакцію та скопіюйте хеш TX.
Або перейдіть до Прикладу Sui Explorer: https://suivision.xyz/ або https://explorer.sui.io/ і вставте свій хеш TX у рядок пошуку.
Якщо ви скопіювали адресу з джерела і підозрюєте, що вставили її неправильно, перевірте адресу, на яку ви надіслали SUI. Порівняйте його з адресою передбачуваного одержувача для підтвердження. На жаль, якщо транзакція пішла на неправильну адресу, її не можна підключити до передбачуваної, якщо неправильна квитанція будь-яким чином не пов'язана з передбачуваною адресою.
Щоб перевірити, чи ваш SUI був надісланий на правильну адресу, ви можете скористатися SUI Explorer. Якщо у вас є ідентифікатор транзакції, ви можете знайти його в SUI Explorer, щоб побачити деталі транзакції, включаючи адресу одержувача. Після ініціювання транзакції на блокчейні її неможливо скасувати. Важливо перевірити деталі перед підтвердженням транзакції, щоб уникнути таких проблем.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUIBigSneh+1396
- ... SUISuiLover+1333
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+847
- ... SUItheking+742
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05