Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

DRAMA.
Apr 29, 2025
Обговорення

Як перевірити, що транзакція SUI була відправлена на потрібну адресу?

Я щойно почав використовувати Sui і випадково надіслав SUI на випадкову адресу, скопіювавши та вставивши адресу неправильно. Я не впевнений, чи він пішов у правильне місце. Як я можу перевірити, чи надіслав я свій SUI на правильну адресу?

• Sui
  • Architecture
  • SDKs and Developer Tools
1
3
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

3
harry phan.
Apr 29 2025, 15:39

Хей, дуже легко перевірити, чи був ваш SUI відправлений на потрібну адресу. Якщо ви надсилали з гаманця (наприклад, Sui Wallet тощо), має бути вкладка «Історія транзакцій» або «Активність». Знайдіть останню транзакцію та скопіюйте хеш TX.

Або перейдіть до Прикладу Sui Explorer: https://suivision.xyz/ або https://explorer.sui.io/ і вставте свій хеш TX у рядок пошуку.

3
Коментарі
.
Tawhid.
Apr 29 2025, 10:00

Якщо ви скопіювали адресу з джерела і підозрюєте, що вставили її неправильно, перевірте адресу, на яку ви надіслали SUI. Порівняйте його з адресою передбачуваного одержувача для підтвердження. На жаль, якщо транзакція пішла на неправильну адресу, її не можна підключити до передбачуваної, якщо неправильна квитанція будь-яким чином не пов'язана з передбачуваною адресою.

1
Коментарі
.
Noro4774.
Apr 29 2025, 19:06

Щоб перевірити, чи ваш SUI був надісланий на правильну адресу, ви можете скористатися SUI Explorer. Якщо у вас є ідентифікатор транзакції, ви можете знайти його в SUI Explorer, щоб побачити деталі транзакції, включаючи адресу одержувача. Після ініціювання транзакції на блокчейні її неможливо скасувати. Важливо перевірити деталі перед підтвердженням транзакції, щоб уникнути таких проблем.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

610Пости1335Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень