Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

dcc.
dcc12
Jun 15, 2025
Обговорення

[Потрібна допомога] Suibridge затримується понад 48 годин

Я перемістив SuiUSDT від Sui до Eth за останні 2 дні, і коли я заявляю на це вчора, tx був "Невдалий з помилкою 'SuiBridge: Сума перевищує ліміт моста'». З тих пір кнопка претензії відсутня, а запис транзакції став «Затягнутий», що триває вже більше 48 годин Вкладка «підтримка» сайту suibridge не може підключитися до дискорду, а офіційний sui Discord аналогічно несумісний, і я не маю можливості знайти відповідних людей для вирішення цього питання прямо зараз. Хтось знає, що мені робити зараз? Дякую.

• Sui
  • Transaction Processing
2
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
HaGiang.
Jun 15 2025, 09:21

Шкода чути, що ви стикаєтеся з цією проблемою 😢. Я розглянув це, і здається, що ви не самотні, інші користувачі повідомляють про подібні проблеми, і багато випадків ще не вирішені.

Наразі найкращий крок - почекати, поки команда повністю вирішить це. Тим часом ви все ще можете перевірити свою транзакцію мосту на сторінці транзакції, щоб побачити її поточний стан

5
Коментарі
.
harry phan.
Jul 14 2025, 03:35

Я пропоную, щоб правила sui bridge мали деякі зміни. Правило розподіляє крос-ланцюгові квоти на основі хронологічного порядку операцій між ланцюговими активами користувачів, а не дозволяє користувачам самостійно конкурувати за квоти. Це запобігає несправедливості та зловживанню правилами.

2
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

609Пости1280Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень