Допис
Діліться своїми знаннями.
Що робити, коли закінчується час транзакції Sui Bridge, а кошти зникнуть?
Я використовував Sui Bridge для переказу коштів, і після помилки тайм-ауту всі мої кошти зникли. Спочатку дві аналогічні угоди пройшли без проблем. Коли я перевірив історію транзакцій на сайті мосту, вона нічого не показала і попросила мене завершити свій перший міст. Я переходив від Solana USDC до Sui USDC і міг побачити транзакцію на Solscan. Що я повинен зробити, щоб повернути свої кошти?
- Sui
Відповіді
2Спочат��у перевірте історію транзакцій на сайті Sui Bridge, щоб побачити, чи є якийсь запис транзакції. Якщо нічого не відображається, наступним кроком є відвідування сторінки «Відновити транзакцію» у веб-інтерфейсі Sui Bridge. Ввівши там хеш транзакції, ви можете знайти можливість отримати його. Як правило, мостові сайти, такі як Sui, мають цю систему, яка допомагає відновити або завершити невдалі транзакції.
Обов'язково перевірте сайт мосту Суй за цим посиланням: https://bridge.sui.io/bridge-usdc. Тут зазвичай повинні з'являтися транзакції, і ви можете відновити транзакцію, якщо вона не з'явиться відразу після тайм-ауту. Використання хешу транзакції на сторінці «Відновити транзакцію» часто може виправити ситуацію та допомогти повернути кошти.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1204
- ... SUIBigSneh+1158
- ... SUISuiLover+1060
- ... SUIharry phan+849
- ... SUIOwen+689
- ... SUIMeaning.Sui+675
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05