Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

Britain.
Mar 16, 2025
Обговорення

Що робити, коли закінчується час транзакції Sui Bridge, а кошти зникнуть?

Я використовував Sui Bridge для переказу коштів, і після помилки тайм-ауту всі мої кошти зникли. Спочатку дві аналогічні угоди пройшли без проблем. Коли я перевірив історію транзакцій на сайті мосту, вона нічого не показала і попросила мене завершити свій перший міст. Я переходив від Solana USDC до Sui USDC і міг побачити транзакцію на Solscan. Що я повинен зробити, щоб повернути свої кошти?

• Sui
1
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
farshad.
Mar 17 2025, 14:52

Спочат��у перевірте історію транзакцій на сайті Sui Bridge, щоб побачити, чи є якийсь запис транзакції. Якщо нічого не відображається, наступним кроком є відвідування сторінки «Відновити транзакцію» у веб-інтерфейсі Sui Bridge. Ввівши там хеш транзакції, ви можете знайти можливість отримати його. Як правило, мостові сайти, такі як Sui, мають цю систему, яка допомагає відновити або завершити невдалі транзакції.

1
Коментарі
.
Elvin CLONE .
Mar 17 2025, 18:03

Обов'язково перевірте сайт мосту Суй за цим посиланням: https://bridge.sui.io/bridge-usdc. Тут зазвичай повинні з'являтися транзакції, і ви можете відновити транзакцію, якщо вона не з'явиться відразу після тайм-ауту. Використання хешу транзакції на сторінці «Відновити транзакцію» часто може виправити ситуацію та допомогти повернути кошти.

1
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

609Пости1253Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень