Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

obito.
Jul 08, 2025
Обговорення

Проблеми з плагіном LSP для аналізатора переміщення не працює у VSCode

Я намагаюся встановити плагін Move Analyzer у VSCode, щоб увімкнути пропозиції коду, але здається, що LSP не працює. Хтось стикався з цією проблемою і знайшов рішення?

• Sui
  • SDKs and Developer Tools
0
1
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

1
24p30p.
Jul 9 2025, 04:39

Так, я насправді зіткнувся з тією ж проблемою, коли намагався змусити плагін Move Analyzerпрацювати вVSCODE**— протокол мовного сервера (LSP) просто не активувався, і жодна із пропозицій коду чи діагностики не відображалася. Для мене це виправлено, щоб переконатися, що** Rust і Cargoбули правильно встановлені та доступні з терміналу. Перевірити це можна, запусти rustc --versionвши іcargo --version. Якщо будь-яка команда не вдається, вам потрібно буде встановити Rust з https://www.rust-lang.org/tools/install. Після цього я зрозумів, що сам плагін не об'єднує мовний сервер, тому мені довелося встановити його вручну, запустивши:cargo install --git https://github.com/move-language/move move-analyzer --locked. Це встановлює фактичний бінарний файл LSP, на який покладається плагін. Як тільки він був встановлений, мені довелося встановити повний шлях до д move-analyzerвійкового файлу в VSCode. Ви можете знайти цей шлях (зазвичай це так~/.cargo/bin/move-analyzer) і вставити його в VSCode у розділіНалаштування → Розширення → Перемістити аналізатор → Шлях мовного серверу**. .move``Move.tomlЗберегши це, я повністю перезапустив VSCode - не просто перезавантажив вікно, а потім відкрив файл у sources/дійсній структурі проекту Move (з файлом і каталогом). Це спровокувало LSP, і все почало працювати, як очікувалося. Якщо це все ще не працює, це допомагає перевіритиПанель виведенняу VSCode, перейшовши доПерегляд → Вихід, потім вибравшиПеремістити мовний сервер аналізаторівзі спадного меню, щоб перевірити, чи немає помилок або журналів під час запуску. Це вирішило це для мене, і функції плагіна, такі як пропозиції коду, помилки та перехід до визначення, після цього почали належним чином відображатися.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

394Пости554Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень