Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

Tawhid.
May 10, 2025
Обговорення

Як включити сліпий підпис на гаманці SUI і чи безпечно це?

Привіт усім, мені важко надсилати SUI зі свого гаманця. Я постійно отримую попереджувальну транзакцію, яка не розпізнається. Увімкнути сліпе підписання. 'повідомлення під час надсилання SUI на Binance. Однак деякі трансфери проходили випадковим чином. Крім того, чи безпечно ввімкнути сліпий підпис? Плюс до того, у мене є ще одне питання. Я випадково надіслав усі свої токени SUI за один раз на Binance, але хотів, щоб останні кілька токенів були окремими для цілей оподаткування. Чи є спосіб ідентифікувати та розділити ці конкретні токени?

• Sui
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
Grizzly.
May 10 2025, 17:08

Щоб відокремити конкретні токени SUI, надіслані на одну адресу, ви можете перевірити історію транзакцій, відвідавши блокчейн-дослідник, наприклад Suiscan. Перейдіть на вкладку Активність, щоб побачити детальну історію транзакцій. Це може допомогти вам простежити конкретні токени. Крім того, ви можете перевірити історію депозитів Binance, щоб перевірити отриману суму.

0
Коментарі
.
Noro4774.
May 10 2025, 19:24

Вам потрібно увімкнути сліпе підписування у додатку Sui на пристрої книги. Сліпе підписання — це функція безпеки, яка дозволяє вашому гаманцю підписувати транзакції, навіть якщо він не може безпосередньо перевірити їх вміст. Як правило, це безпечно, якщо ви довіряєте джерелу, але це несе ризик підписання потенційно шкідливих транзакцій, тому використовуйте його з обережністю.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

609Пости1295Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень