Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

Aliabee.
Apr 07, 2025
Обговорення

Як внести токени SUI з мережі SUI на Binance?

Я хочу надіслати свої токени SUI на свій акаунт Binance. Я намагався використовувати портальний міст, але це заплутано. Я чув, що для цього мені потрібно конвертувати токени SUI на SUI USDC перед мостом. Як правильно це зробити без використання портального моста? Крім того, опинившись на Binance, як я можу конвертувати SUI на USDC або USDT, якщо це не дозволяє мені безпосередньо?

• Sui
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
andreweth..
Apr 8 2025, 06:42

Якщо ви не можете спочатку конвертувати свої токени SUI на USDC або USDT на Binance, скористайтеся функцією «конвертувати» в Binance, яка дозволяє обмінювати SUI на USDC або USDT. Якщо у вас виникли проблеми з додатком, спробуйте перезапустити його та спробуйте перетворити знову.

0
Коментарі
.
Pluto Dev👽.
Apr 8 2025, 11:22

Щоб внести свої токени SUI безпосередньо на Binance, вам не потрібно використовувати портальний міст. Binance підтримує прямі депозити через мережу SUI. Увійдіть у свій обліковий запис Binance, перейдіть до свого гаманця, натисніть «Депозит», виберіть SUI як актив, виберіть мережу SUI та вставте адресу гаманця SUI.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше