Допис
Діліться своїми знаннями.
Як внести токени SUI з мережі SUI на Binance?
Я хочу надіслати свої токени SUI на свій акаунт Binance. Я намагався використовувати портальний міст, але це заплутано. Я чув, що для цього мені потрібно конвертувати токени SUI на SUI USDC перед мостом. Як правильно це зробити без використання портального моста? Крім того, опинившись на Binance, як я можу конвертувати SUI на USDC або USDT, якщо це не дозволяє мені безпосередньо?
- Sui
Відповіді
2Якщо ви не можете спочатку конвертувати свої токени SUI на USDC або USDT на Binance, скористайтеся функцією «конвертувати» в Binance, яка дозволяє обмінювати SUI на USDC або USDT. Якщо у вас виникли проблеми з додатком, спробуйте перезапустити його та спробуйте перетворити знову.
Щоб внести свої токени SUI безпосередньо на Binance, вам не потрібно використовувати портальний міст. Binance підтримує прямі депозити через мережу SUI. Увійдіть у свій обліковий запис Binance, перейдіть до свого гаманця, натисніть «Депозит», виберіть SUI як актив, виберіть мережу SUI та вставте адресу гаманця SUI.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.