Допис
Діліться своїми знаннями.
Як отримати доступ до гаманця Sui, якщо він створений через Google або ZKLogin?
Я налаштував свій гаманець Sui за допомогою Google, але не можу знайти парольну фразу чи приватний ключ. Як отримати доступ до свого гаманця та переконатися, що моя адреса щоразу однакова?
- Sui
Відповіді
2Оскільки ви використовували Google для створення свого гаманця Sui, вхід за допомогою облікових даних Google автоматично генерує ту саму адресу гаманця, не потребуючи парольної фрази чи приватного ключа.
Гаманці, створені за допомогою Google або через ZKLogin, не покладаються на традиційні паролі або приватні ключі для доступу. Ви можете увійти з тими ж обліковими даними Google на гаманці, щоб кожен раз генерувати ідентичну адресу гаманця.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUIBigSneh+1396
- ... SUISuiLover+1333
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+847
- ... SUItheking+742
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05