Допис
Діліться своїми знаннями.
Як я можу купити токени SUI, живучи в Нью-Йорку?
Я намагаюся купити токени SUI, але оскільки я в Нью-Йорку, мені заблоковано використовувати такі платформи, як Kraken і Firefox. Я завантажив гаманець SUI, але не впевнений, як діяти далі. Чи можу я надіслати USDC з Coinbase на свій гаманець SUI і обміняти його на SUI? Чи є якісь вимоги до ланцюга чи інші пропозиції щодо того, як отримати SUI в Нью-Йорку?
- Sui
Відповіді
3Ви можете безпосередньо отримати SUI з Coinbase, а потім перевести його на свій гаманець SUI, але це може бути недоступним через регіональні обмеження в Нью-Йорку. Подумайте про використання бірж, які дозволяють жителям Нью-Йорка торгувати SUI, наприклад Bitget, який був запропонований як життєздатний варіант.
Що стосується проблеми Phantom Wallet з SUI, переконайтеся, що ланцюг SUI увімкнено та доступно в розділі мережі. Іноді інтеграція може бути в бета-версії або очікувати повної активації.
Ви можете спробувати обміняти SOL на USDC, а потім перевести свій USDC до SUI, якщо прямі опції заблоковані для вас.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUIderiss+5
- ... SUIRamirez+5
- ... SUIElvin CLONE +5
- ... SUI
- ... SUI
- ... SUI
- ... SUIBritain+2