Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

skywinder.
Mar 22, 2025
Обговорення

Як я можу купити токени SUI, живучи в Нью-Йорку?

Я намагаюся купити токени SUI, але оскільки я в Нью-Йорку, мені заблоковано використовувати такі платформи, як Kraken і Firefox. Я завантажив гаманець SUI, але не впевнений, як діяти далі. Чи можу я надіслати USDC з Coinbase на свій гаманець SUI і обміняти його на SUI? Чи є якісь вимоги до ланцюга чи інші пропозиції щодо того, як отримати SUI в Нью-Йорку?

• Sui
2
3
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

3
Theoremus.
Mar 22 2025, 17:40

Ви можете безпосередньо отримати SUI з Coinbase, а потім перевести його на свій гаманець SUI, але це може бути недоступним через регіональні обмеження в Нью-Йорку. Подумайте про використання бірж, які дозволяють жителям Нью-Йорка торгувати SUI, наприклад Bitget, який був запропонований як життєздатний варіант.

2
Найкраща відповідь
Коментарі
.
DuAn.
Mar 23 2025, 06:44

Що стосується проблеми Phantom Wallet з SUI, переконайтеся, що ланцюг SUI увімкнено та доступно в розділі мережі. Іноді інтеграція може бути в бета-версії або очікувати повної активації.

2
Коментарі
.
Elvin CLONE .
Mar 22 2025, 16:53

Ви можете спробувати обміняти SOL на USDC, а потім перевести свій USDC до SUI, якщо прямі опції заблоковані для вас.

1
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

318Пости457Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЧервень
Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше