Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

BlueEyedCrypto.
Jun 16, 2025
Обговорення

Як претендувати на USDC після переходу від Бази до Суї?

Нещодавно я переніс свій USDC від бази до мережі Sui, але минув деякий час, і я ще не отримав його. Я переживаю, що це може бути втрачено. Як я можу претендувати на свій USDC? Чи потрібно дотримуватися певного процесу, щоб забезпечити успішне проходження транзакції?

• Sui
1
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
Owen.
Owen1466
Jun 16 2025, 15:11

Якщо ви перемістили USDC від Base до Sui і ще не отримали його, спочатку перевірте статус транзакції за допомогою провідника мосту (наприклад, інтерфейс Sui Bridge або блокчейн-дослідники як для Base, так і Sui). Знайдіть хеш транзакції з моменту ініціювання мосту.

Іноді транзакції можуть зайняти кілька додаткових хвилин через перевантаження мережі або затримки остаточності. Якщо транзакція виявилася успішною на Base, але ще не відображена на Sui, вам може знадобитися вручну отримати свій USDC на стороні Sui.

5
Коментарі
.
tomek.
Jun 16 2025, 22:27

Вам потрібно буде перейти на сторінку мосту, натиснути кнопку відновити транзакцію та вставити ідентифікатор транзакції, щоб отримати кошти.

1
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

610Пости1335Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень