Допис
Діліться своїми знаннями.
Як знайти ідентифікатор об'єкта казначейства для типу монети?
Я хочу знати, як я можу отримати ідентифікатор об'єкта казначейської шапки для монети, враховуючи лише назву типу монети. Наразі я отримую об'єкт метаданих та перевіряю його попередні транзакції, щоб знайти об'єкт казначейства, але цей метод здається неефективним. Я шукаю простіший та ефективніший спосіб визначити, чи заморожена монетна монета, використовуючи назву типу монети. Будь-які пропозиції?
- Sui
Відповіді
4Якщо обмеження казначейства було перенесено на іншу адресу, ви можете налаштувати запит на включення інформації про власника. Використовуйте таку конфігурацію у своєму запит QUERY_OPTIONS
і: іQUERY_FILTER
, і вкажіть очікуваного власника або фільтр для TreasuryCap
типу структури.
Важливо переконатися, що ви правильно перенесли об'єкт монети під час ініціалізації. Підтвердітьtransfer::public_transfer(treasury, tx_context::sender(ctx))
, що при використанні обрана правильна адреса для передачі.
Пам'ятайте, що якщо ви просто отримуєте цю інформацію для випадкових монет і маєте лише назву типу монети, вам потрібно буде адаптувати свій підхід, оскільки деталі створення монети можуть бути невідомими.
Коли ви карбуєте монету, ви можете використовуватиlet (treasury, metadata) = coin::create_currency
, де ctx.sender()
отримує об'єкт Coin Treasury. Щоб знайти цей об'єкт, використовуйте getOwnedObjects
з React SDK та фільтруйте за ти Treasury
пом об'єкта.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- 0xduckmove... SUI+88
1
- harry phan... SUI+61
2
- MiniBob... SUI+57
3
- ... SUIHaGiang+56
- ... SUIRogue+47
- ... SUIRogueRig+44
- ... SUIPeera Admin+25
- ... SUIVens.sui+20
- ... SUIMarlKey+20