Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

DRAMA.
Mar 22, 2025
Обговорення

Як перевести токени Sui Testnet на прихований гаманець?

У моєму гаманці Sui є кілька токенів testnet Sui, і я хочу перенести їх на свій схований гаманець. Однак я чув, що Stashed Wallet може не підтримувати токени testnet. Які варіанти я маю, щоб зробити цей переказ або використати ці токени для стейкінгу Walrus?

• Sui
  • SDKs and Developer Tools
1
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
Mister_CocaCola.
Mar 22 2025, 11:03

Захований гаманець не сумісний з переказами testnet, оскільки він не підтримує середовище testnet. Таким чином, перенесення токенів testnet Sui безпосередньо на прихований гаманець неможлива.

0
Коментарі
.
elfDani.
Mar 22 2025, 15:29

Ви можете використовувати гаманець Sui для своїх токенів, оскільки він сумісний з платформою Walrus Staking. З будь-яких питань, пов'язаних з WALRUS, найкраще звернутися до їх сервера підтримки для отримання вказівок. Як альтернатива, продовжуйте використовувати гаманець Sui, який підтримує токени тест-мережі, а також розпізнається на сторінці Walrus Staking. На жаль, поки не оновиться Stashed Wallet для підтримки testnet, це залишається обмеженням.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

609Пости1264Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень