Допис
Діліться своїми знаннями.
Як отримати доступ до кількох облікових записів гаманця Sui на новому пристрої?
Отже, я використовую гаманець з двома обліковими записами на своєму ноутбуці і намагаюся перенести свої операції на новий ноутбук. Я використовував гаманець Sui і ввів свій приватний ключ, але міг бачити лише один обліковий запис. Схоже, що кожен обліковий запис має інший приватний ключ, на відміну від MetaMask. Я все ще маю доступ до обох облікових записів на моєму оригінальному ноутбуці. Чи може хтось порадити мені, як переглянути обидва облікові записи на новому ноутбуці за допомогою фразу для насіння?
- Sui
- Architecture
Відповіді
2Після того, як ви імпортуєте свою фразу та побачите лише один обліковий запис, вам слід перейти до Керування та натиснути кнопку Створити. Ця дія відкриє ваш другий обліковий запис. Це відрізняється від MetaMask, де кілька облікових записів зазвичай пов'язані з однією насіннєвою фразою.
Здається, гаманець Sui поводиться з обліковими записами трохи інакше. Якщо ваші облікові записи мають різні приватні ключі, ви не побачите обидва облікові записи, лише ввівши один приватний ключ. Якщо ви говорите про «насінні фрази», ось що ви можете зробити: скористайтеся опцією Керування в гаманці та виберіть «Новий», щоб створити другий обліковий запис.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUIBigSneh+1396
- ... SUISuiLover+1333
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+847
- ... SUItheking+742
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05