Допис
Діліться своїми знаннями.
чому я не можу знайти розширення Move на курсорі?
Привіт, хлопці, хтось знає, чому я не можу знайти розширення Move на курсорі? Я пам'ятаю, що бачив їх на VS Code, але на курсорі я бачу лише один доступний
- Sui
- SDKs and Developer Tools
Відповіді
2Це призведе до пошуку магазину розширень, але ви його там не знайдете.
~~Command + P~~
~~ext install mysten.move~~
Замість цього спробуйте скористатися CLI:
code --install-extension mysten.move
Докладніше:
Якщо ви використовуєCursorі не можете знайти розширення Move, як ви бачили вVS Code, це тому, що Cursor ще не підтримує повний спектр розширень, доступних на звичайному VS Code Marketplace. Cursor побудований на VS Code, але має власне середовище розширення, тому багато спільних або нішевих розширень, таких як для мови Move, можуть ще не відображатися або повністю підтримуватися там. Ось чому ви можете побачити лише один доступний, зазвичай щось базове, як-от підсвічування синтаксису.
Якщо вам дійсно потрібні інструменти переміщення, як-от підтримка мовного сервера, форматування коду або діагностика, ваш найкращий варіант наразі — використовувати офіційний аналізатор переміщення через VS Code або запуститиMove Language Serverу фоновому режимі та навести на нього курсор (хоча для цього потрібна певна конфігурація). Ви також можете перевірити, чи .vsix
можна вручну встановити файли розширень у Cursor, але підтримка може бути обмежена.
Для кращого досвіду розробників із Sui Move прямо зараз рекомендується дотримуватися VS Code та використовувати розширенняMove Analyzer, яке ви можете знайти тут: https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=move-language.move-analyzer. І якщо ви спеціально працюєте з Sui, перевірте інструкції щодо налаштування документів на https://docs.sui.io/build/move/setup.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- 24p30p... SUI+186
1
- 0xduckmove... SUI+174
2
- Meaning.Sui... SUI+145
3
- ... SUIHaGiang+140
- ... SUIMoonBags+125
- ... SUIharry phan+105
- ... SUIJojo+61
- ... SUIOpiiii+58
- ... SUIobito+44
- ... SUIfomo on Sui+36
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05