Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

LargeCappWithTwo.
Apr 06, 2025
Обговорення

Який час роз'єднання для стейкінгу Sui?

Мені було цікаво про час розв'язання стейкінгу Sui. Я чув різні речі, наприклад, це 24 години, залежно від епохи, або навіть миттєво. Це трохи заплутано, оскільки я не можу знайти це чітко поясненим. Хтось може сказати мені, скільки часу потрібно для розв'язання та чи є затримки?

• Sui
  • Architecture
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
Ramirez.
Apr 6 2025, 15:54

Час роз'єднання залежить від того, де ви зроблені ставки та епохи. Для отримання детальної інформації ви можете переглянути документацію щодо стейкінгу тут: Документація Mysten Labs Staking. Якщо у вас є активна ставка, ви можете негайно розблокувати облігації, тоді як винагороди можна збирати лише після закінчення епохи. Якщо ваша ставка не активна, вам потрібно почекати завершення повної епохи, перш ніж буде можливим виведення коштів.

0
Коментарі
.
Pluto Dev👽.
Apr 6 2025, 18:07

Після того, як ви зробили ставку протягом 24 годин, немає часу затримання/скріплення. Ви можете зняти кілок, коли захочете. Зазвичай це займає 24 години або залежить від епохи, на яку ви ставите ставку. Відключення не відбувається миттєво.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

206Пости304Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше