Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

1 Luca.
Apr 09, 2025
Обговорення

Що станеться, якщо я не претендую на ETH через міст Sui?

Я використовував міст Sui для передачі деяких ETH, але ще не претендував на нього, оскільки комісії досить високі. Що буде, якщо я залишу його незатребуваним?

• Sui
0
1
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

1
24p30p.
24p30p1865
Jul 9 2025, 05:36

Якщо ви використовували міст Sui для переказу ETH і ще не претендували на нього через високі комісії, не хвилюйтеся - ваші кошти все ще в безпеці. Коли ви з'єднуєте активи, такі як ETH, до Sui, токени блокуються в ланцюжку джерел, і на Sui готується еквівалент, що підлягає претензії. Якщо ви не претендуєте на це відразу, токени просто залишаються внезатребуваному станіна стороні Суї. Вони не зникнуть і не закінчуються, і ви можете повернутися, щоб вимагати їх у будь-який час, коли плата за газ стане більш розумною. Просто переконайтеся, що ви використовуєте однакові дані гаманця та транзакції при поверненні. Єдине, на що впливає очікування, це те, як скоро ви зможете отримати доступ та використовувати свій мостовий ETH на Sui. Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як працює процес претензії та як довго ваші токени залишаються доступними, перегляньте документацію Sui bridge тут: https://docs.sui.io/bridge/overview.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

609Пости1291Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородЛипень