Допис
Діліться своїми знаннями.
Що станеться, якщо я не претендую на ETH через міст Sui?
Я використовував міст Sui для передачі деяких ETH, але ще не претендував на нього, оскільки комісії досить високі. Що буде, якщо я залишу його незатребуваним?
- Sui
Відповіді
1Якщо ви використовували міст Sui для переказу ETH і ще не претендували на нього через високі комісії, не хвилюйтеся - ваші кошти все ще в безпеці. Коли ви з'єднуєте активи, такі як ETH, до Sui, токени блокуються в ланцюжку джерел, і на Sui готується еквівалент, що підлягає претензії. Якщо ви не претендуєте на це відразу, токени просто залишаються внезатребуваному станіна стороні Суї. Вони не зникнуть і не закінчуються, і ви можете повернутися, щоб вимагати їх у будь-який час, коли плата за газ стане більш розумною. Просто переконайтеся, що ви використовуєте однакові дані гаманця та транзакції при поверненні. Єдине, на що впливає очікування, це те, як скоро ви зможете отримати доступ та використовувати свій мостовий ETH на Sui. Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як працює процес претензії та як довго ваші токени залишаються доступними, перегляньте документацію Sui bridge тут: https://docs.sui.io/bridge/overview.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUIBigSneh+1339
- ... SUISuiLover+1273
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+849
- ... SUIMeaning.Sui+675
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05