Допис
Діліться своїми знаннями.
Чи можете ви переглядати USDC в Ledger Live або лише через браузер?
Привіт усім, я намагаюся керувати своїм USDC за допомогою програми Ledger Live. Мені було цікаво, чи можемо ми безпосередньо побачити баланс USDC у додатку Ledger Live, чи це те, що для управління USDC та Sui нам потрібно використовувати браузер, підключений до нашого пристрою Ledger? Я знаю, що для деяких токенів, таких як SOL та ETH, ви можете побачити їх безпосередньо, тому я сподіваюся на щось подібне.
- Sui
Відповіді
1Наразі ви не можете побачити свій баланс USDC безпосередньо через додаток Ledger Live. Для перегляду та управління USDC необхідно підключитися через браузер. На відміну від певних токенів, таких як SOL та ETH, наразі USDC вимагає підключення до браузера. Можливо, в майбутньому вони додадуть цю функцію, але станом на даний момент вам потрібно буде використовувати свій браузер для перевірки вашого USDC.
Ви знаєте відповідь?
Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.
Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.
Зароби свою частку з 1000 Sui
Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

- ... SUISuiLover+1333
- ... SUI0xduckmove+1207
- ... SUIThorfin+1202
- ... SUIPaul+1030
- ... SUIOwen+970
- ... SUIharry phan+847
- ... SUIAshford+770
- Чому BCS вимагає точного порядку полів для десеріалізації, коли структури Move мають названі поля?53
- Помилки перевірки кількох джерел» у публікаціях модуля Sui Move - автоматичне вирішення помилок43
- Невдала операція Sui: об'єкти, зарезервовані для іншої транзакції25
- Як обмеження здібностей взаємодіють з динамічними полями в гетерогенних колекціях?05