Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

Mister_CocaCola.
Mar 14, 2025
Обговорення

Чи можу я отримати доступ до ключа відновлення гаманця SUI через Apple ID?

Нещодавно я зареєструвався або увійшов у гаманець SUI за допомогою свого Apple ID, але я зіткнувся з проблемою. Я помітив, що не можу додати свій обліковий запис до розширення робочого столу SUI, оскільки воно ще не підтримує інтеграцію Apple ID. Це змусило мене турбуватися про мій приватний ключ або ключ відновлення. Чи є якийсь можливий спосіб отримати мій ключ відновлення? Або він якось прив'язаний до мого облікового запису Apple ID?

• Security Protocols
1
1
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

1
Pluto Dev👽.
Mar 15 2025, 08:59

У цій ситуації ключ відновлення закріплений у вашому Apple ID. Оскільки розширення SUI для настільних ПК не підтримує інтеграцію Apple ID, вам може знадобитися використовувати будь-які методи резервного копіювання або відновлення, надані SUI, щоб керувати своїм обліковим записом поза екосистемою Apple ID.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

268Пости383Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородТравень
Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше