Sui.

Допис

Діліться своїми знаннями.

elfDani.
Apr 16, 2025
Обговорення

Не можете торгувати Sui на Ledger Live, якісь рішення?

Я намагаюся торгувати Sui за допомогою програми Ledger, але він не відображається як опція у функції обміну. Я вже встановив додаток і налаштував гаманець Sui у своєму браузері. Однак я не можу розібратися, як підключити гаманець Sui до Ledger. Я додав адресу Ledger до гаманця Sui та увімкнув сліпе підписання, але все ще не можу поміняти Sui у додатку Ledger. Чи є спосіб змусити це працювати чи Sui ще недоступний у Ledger Live?

• Sui
0
2
Поділитися
Коментарі
.

Відповіді

2
hohm.
Apr 17 2025, 10:27

Ви можете спробувати перевірити статтю підтримки Ledger тут: https://support.ledger.com/article/10136570195101-zd.

0
Коментарі
.
Bolke .
Apr 17 2025, 13:48

Sui ще недоступний на Ledger Live для свопів. Навіть якщо ви налаштували гаманець Sui та додали адресу Ledger, додаток Ledger Live на даний момент не підтримує Sui у функції обміну.

0
Коментарі
.

Ви знаєте відповідь?

Будь ласка, увійдіть та поділіться нею.

Sui is a Layer 1 protocol blockchain designed as the first internet-scale programmable blockchain platform.

269Пости385Відповіді
Sui.X.Peera.

Зароби свою частку з 1000 Sui

Заробляй бали репутації та отримуй винагороди за допомогу в розвитку спільноти Sui.

Кампанія винагородТравень
Ми використовуємо файли cookie, щоб гарантувати вам найкращий досвід на нашому сайті.
Детальніше